Jika saudara ada cadangan atau komen tentang setiap artikel di sini, bolehlah diutarakan. Pendapat dan kritikan saudara amat saya hargai supaya saya boleh perbaiki segala kelemahan.

Advertisements

6 Respons to “Testimonial”

 1. izzah Says:

  laman yang menarik
  cuma, saya cadangkan agar dapat diletakkn motivasi kerohanian sebab setengah pembaca ada yang mencari kata-kata perangsang serta semangat untuk hidupkan kembali hati mereka. sekadar cadangan.

  Nota Studio Muslim: InsyaAllah akan ditambah entri ini dari semasa ke semasa. Terima kasih atas cadangan yang diberikan.

 2. atthiah Says:

  ok je tapi byk lak kena bukak website..actly, line internet yg problem… apapun tahniah la..banyak membuka minda..barakallahu fik

  Nota Studio Muslim: Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya ini. Blog lama itu sekadar untuk jurnal harian dan entri mengenai kewangan sahaja. Blog STUDIO MUSLIM ini hanya untuk entri kewangan. Sekali lagi, terima kasih kerana sudi menjengah.

  Harap kepada semua yang ingin menulis testimonial hendaklah ditulis menggunakan Bahasa Melayu yang betul. Jangan ada singkatan. Bersamalah kita memartabatkan Bahasa Malaysia.

 3. zamrimohamad Says:

  Assalamualaikum, saudara mempunyai corak penulisan yang bagus dengan penggunaan Bahasa Melayu yang menarik. Teruskan usaha saudara. Insya Allah, jika kita berpeluang menjadi penulis bersama kelak 😀

  Nota Studio Muslim: InsyaAllah saudara Zamri. Saya ingin mengikut contoh saudara yang mampu menulis banyak buah buku dalam satu masa. Gunakan KJ Method.

 4. zahraannur Says:

  Assalamu’alaykum wbt.. salam ziarah. keep up your good work…

 5. eslamicqueen Says:

  assalamu’alaikum..
  minat mengarang ye?
  corak penulisan yg mcm mn?

  Studio Muslim: Buat masa ini corak penulisan saya pelbagai. Masih cuba mencari haluan sendiri. Tapi rasa tidak perlu kerana ada juga penulis yang berjaya dengan masuk genre-genre yang berlainan. 😀

 6. sidQ Says:

  salam.. aa aku da tukar da nama pena ko kpd nama ko.. ok x?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s